Preturi

Preturile pentru aplicatia de monitorizare via GPS , Pandora 3.0, dezvoltata de Euro Bit S.A., se incadreaza in 2 mari categorii

1. Pretul abonamentului lunar perceput pentru accesarea aplicatiei Pandora 3.0. Alegandu-va modulele, pe care le considerati necesare afacerii dumneavoastra, puteti avea garantia ca nu cheltuiti niciun ban in plus, urmand ca pe masura ce afacerea se va dezvolta si, odata cu ea, se vor mari si cerintele unui sistem de monitorizare, sa puteti cere up-gradarea achizitionand modulele dorite.

ModulPret (EURO)DistributieLogisticaTransport calatoriAgriculturaNave tranportNave agrementRent-a-CarConstructiiServiciiAsigurariLow Cost UltraLow CostStandard
SIM date Euro Bit2
Localizare1
Trasee1
Rapoarte simplificate1
POI/ROI1
Alerte/Evenimente0.5
Consum combustibil1
Dispecerizare mesagerie0.5
Driver Behavior Light0.5
Driver Behavior Pro3
Distante interes personal0.5
Expirare CASCO1
Raportare BI1
Ticketing7
TMS7
Rutare automata TMS7
Citire tahograf la distanta1
Total (EURO)358
Echipament505070
Montaj2020
Leasing 36 luni3.3
Leasing operational 36 luni3.3

2. Echipamentele hardware. Acestea, la randul lor, sunt de 2 feluri, Terminalele GPS, cele care se monteaza la bordul mijloacelor mobille si colecteaza, sprea a fi transmisi, parametrii monitorizati, si, cel de-al doilea tip, accesoriile ce se monteaza pentru a obtine informatii despre acei parametri.
Intrucat obiectul nostru de activitate principal este dezvoltarea de aplicatii soft si nu comercializarea cu amanuntul a diferitelor echipamente, in cele ce urmeaza va prezentam doua tabele cu preturi orientative practicate de EuroBit S.A. , acestea fiind foarte apropiate de preturile producatorilor respectivi, cat si link-urile catre acestia in cazul in care se doreste achizitionarea acestor echipamente direct.
Pentru portarea procesului de monitorizare, impreuna cu specialistii nostri, se va stabili exact care sunt pasii necesari acestui demers, totul incepand cu evaluarea aparatelor detinute de cei ce doresc sa devina clientii nostri.
Denumire echipamentProducatorPlaja preturi EURO
GPSTeltonika, Intellitrac, Orion, Benway50..250
DebitmetreAqua Metro, FloScan, Gilbarco Veeder-Root30..300
Sonda combustibilVepamon, Tehnoton, Hectronic
Citire din reteaua CAN busCanGo, Teltonika, Squarell60..260
Tahograf