Rapoarte GPS

Sectiunea Rapoarte a aplicatiei Pandora 3.0 se constituie, in partea cea mai importanta a acesteia, in contextul in care se doreste integrarea parametrilor monitorizati, intr-un sistem de management tip ERP.

Rapoartele pot fi impartite in 2 categorii, prima categorie este formata din rapoartele presetate, cele care sunt distribuite in toate sectiunile acestei aplicatii, si, cea de-a doua categorie, rapoartele interactive putand fi obtinut orice tip de raport in care sunt implicati parametrii monitorizati.

In rapoartele presetate,  cu un simplu click, se pot genera rapoarte tip Foaie de Parcurs, Raport de Stationare, Prezenta in POI, Kilometri parcursi in timpul/In afara orelor de program, Raport Normat Consum Combustibil si nu numai.

In cazul rapoartelor care au la baza informatiile obtinute via CAN Bus, sunt prezentate informatiile uzuale, dar pot fi prezentate, la cerere, toate rapoartele ce pot fi obtinute din magistrala CAN. Consumul de combustibil, fie ca e obtinut din magistrala CAN, fie ca e contorizat, este prezentat in mai multe forme, pe vehicul sau pe subdiviziuni de flota.

In cazul in care se doreste un altfel de raport, sectiunea Raopoarte (Interactive) ofera posibilitatea utilizarii functiilor oferite in platforma noastra.

Pentru a afla mai multe informatii despre posibile rapoarte GPS, te rugam sa ne contactezi acum.