Indoor Tracking

Indoor Tracking sau Indoor Positioning System (IPS) inseamna monitorizarea pozitiei si distantelor parcurse de echipamentele din depozit si se poate face utilizand cele mai noi tehnologii disponibile, in acest caz analiza unui flux video si detectarea unor coduri speciale. In plus, stiind configuratia depozitului, se poate afla ruta cea mai scurta catre un punct din depozit (ex: locator, palet) folosing algoritmi dinamici de rutare. Folosirea unui astfel de sitem poate duce la scurtarea distantelor parcurse zilnic in depozit cu pana la 40%.

Mod de functionare
Codurile sunt asezate pe tavan, in pozitii prestabilite, jucand rolul satelitilor GPS din monitorizarea clasica. Un senzor optic montat deasupra echipamentelor captureaza codurile de pe tavan si le transmite calculatorului de bord care face analiza lor si stabileste pozitia relativa a echipamentului fata de coduri, trimitand mai apoi aceste date prelucrate, prin wireless, la serverul de tracking Pandora. Pe server s-a setat in prealabil configuratia depozitului, ceea ce face posibila aflarea cu acuratete a pozitiei absolute a echipamentului.

Mecanismul de baza este in mare parte acelasi cu cel prin care se calculeaza distantele parcurse de fotbalisti pe terenul de fotbal. Serverul de tracking tine evidenta distantelor parcurse si poate reda ruta cea mai scurta catre o anume pozitie din depozit.

Serverul dispune de un WebService care va permite integrarea rapida cu sistemele WMS existente.
Echipa noastra poate livra integrari la cheie pentru modulul de WMS Oracle E-Business Suite.

Pentru detalii suplimentare, te rugam sa ne contactezi.