Dispecerizare

Una dintre activitatile de baza in flotele mari este dispecerizarea soferilor. Cunoasterea locatiei vehiculelor, aflarea momentului in care vor ajunge la destinatie, daca sunt sau nu in intarziere, transmiterea rutei la sofer, confirmarea de primire a rutei, mesagerie scurta (ex: mesajul “am facut pana”), sunt actiuni foarte importante si consumatoare de timp. Este cu atat mai importanta existenta unui astfel de sistem pentru a da clientilor vizibilitate, existand posibilitatea unor customizari pentru a avea un tracking (exemplu: “ca la DHL”).

Dispecerizarea functioneaza cel mai bine impreuna cu modulul de TMS (Transportation Management System) care este capabil sa creeze rutele, unele introduse manual, dar si automat (aproximativ 3000 rute pe minut).

trip_details

Din TMS rutele pot fi vizualizate direct de catre soferi inca de la momentul planificarii lor. Vizualizarea se poate face pe orice smartphone (Android, iOS, Windows), tableta, laptop, dar si pe GPS-uri de navigatie Garmin prevazute cu Fleet Management.

pnd-diagram

Soferii pot confirma sosirea si plecarea din locatie, inceputul si sfarsitul incarcarii si descarcarii, toate cu un singur click, folosind tablete sau smartphone-uri. Sistemul este capabil sa inregistreze pozitia GPS a operatoilor/soferilor ia momentul confirmarii si sa calculeze diferenta intre pozitia programata si pozitia la care s-a facut confirmarea, iar managerii pot face analize ale acestor diferente si sa penalizeze eventualele abateri.

tms_mobile

Folosind astfel de sisteme puteti indeplini cele mai dure conditii ale clientilor key accounts internationali, si toate acestea fara un efort mare.

Pentru o oferta personalizata, te rugam sa ne contactezi acum.