Module

Localizare

localizare_standardl_screen
Pagina de localizare este modulul primar al aplicatiei Pandora 3.0, cel in care sunt oferite informatiile de baza ce caracterizeaza, instantaneu, un vehiucul. Putem vizualiza, in timp real, ultima pozitie GPS transmisa, adresa si punctul de interes (POI) ale acestei pozitii, datele despre sofer, viteza, numar de sateliti. Vehiculele pot fi urmarite pe harta individual sau toate in acelasi timp. Special pentru panneling exista optiunea Full Screen care ofera o imagine dinamica despre miscarile facute de intreaga flota. Este indicat traseul parcurs in ultima ora, sau, pentru vehiculele care stationeaza, exista un cod al culorilor care poat transmite informatii despre modul de functionare a dispozitivelor de la bordul acestor vehicule. Acest cod este foarte util in depanarea imediata a tuturor problemelor. Tot in acest ecran sunt prezentate 4 tabele cu topurile cu cele mai mari viteze si distante pentru ziua in curs, respectiv pentru pentru ultima luna.

Read more

Trasee

curse_standard_screen

In pagina de trasee putem vizualiza toate detaliile unei curse efectuate de un vehicul intr-o perioada de timp.

Putem incepe analiza pornind de la data si ora, putem face zoom pe graficul de viteze, exista posibilitatea de a face drill down pornind de la o cursa, de a face scroll pe graficul de viteze si harta se va autocentra pe pozitia GPS a vehiculului, se poate face scroll pe harta si vom vizualiza anumiti parametri ai pozitiei.

Read more

POI/ROI

poi_standard_screen

Pentru o vizualizare mai usoara a locatiei in care se afla un vehicul. pe langa adresa, putem folosi o denumire familiara, de exemplu "acasa la Popescu" sau "parcare sediu". Aceasta locatie poate fi un punct (caz in care se poate defini si o raza) sau un poligon. Dupa ce a fost definit, numele acestui punct va apare in toate rapoartele relevante din sistem - localizare, trasee, etc.

Read more

Alerte/Evenimente

calendar-events

Se pot vizualiza foarte usor vehiculele cu probleme de receptie GPS, probleme care pot fi temporare (ex: vehiculul se afla intr-o parcare subterana) sau de durata, caz in care trebuie luate masuri.

Se pot seta atributele unor activitati periodice cum ar fi asiguraile RCA, CASCO, ROvigneta, ITP, licenta transport, dovada tahograf, leasing, revizii periodice, iar sistemul va poate avertiza atunci cand acestea depasesc un prag de alerta.

Read more