Despre importanta suportului tehnic

Pandora 3.0, solutia de monitorizare a mijloacelor mobile dezvoltata de EuroBit S.A., este o aplicatie ce poate fi descrisa drept un hibrid dintre 2 cele mai dinamice industrii din lume, industria IT, respectiv, cea auto, foloseste telecomunicatiile pentru transmitera parametrilor monitorizati catre servere si este instrument managerial pentru domeniul transporturilor si cele conexe acestuia.
Toate idustriile enumerate mai sus, primele in orice top al dinamicitatii industriale, au o trasatura comuna, anume, dependenta puternica de suport tehnic, de aceea echipa Eurobit S.A. este compusa astfel incat sa acopere toate eventualele probleme tehnice ce pot aparea.
Suportul Tehnic nu este tratat doar ca un instrument care sa ofere satisfactia clientilor intr-o investitie care are eficienta maxima, ci este metoda prin care echipa noastra culege feedback-ul necesar dezvoltarii ulterioare a aplicatiei Pandora 3.0, mai jos fiind prezentate principalele compartimente si modul de aplicare a acestui suport.

Utilizarea interfetei Web. Incepe cu training-ul personalului desemnat a utiliza aplicatia. Aceasta instruire se face incepand imediat cu terminarea etapei de montare a tuturor dispozitivelor de monitorizare si foloseste drept suport un manual de descriere a functionalitatii aplicatiei, upgradat cu toate dezvoltarile ulterioare ale acestei aplicatii. Eventualele neclaritati aparute ulterior, pot fi lamurite, telefonic sau Insant Messaging 24/7. (Aici as baga partea aia cu suportul On Line despre care imi povesteai tu).
Web Service. Diferite sisteme de management folosesc diferite programe de software, de aceea este necesar schimbul de date intre acestea, sau preluarea datelor brute pentru a le prezenta in modul dorit de client. Exemplu cel mai utilizat il constituie integrarea in propria aplicatie web, detinuta de clientul utilizator de Pandora 3.0, a pozitiei si starea vehiculului ce executa o anumita sarcina specifica. (Aici te rog sa scrii tu mai multe, sau sa modifici, daca e cazul)
Depanarea problemelor tehnice. Data fiind complexitatea procesului de monitorizare, disfunctionalitatile pot avea cauze multiple, din aceasta cauza EuroBit S.A. Avand dezvoltata o procedura foarte clara de raportare si remediere a acestor disfunctionalitati. Procedura incepe odata cu raportarea, urmand ca in intervalul de 1h sa se indice o cauza probabila, urmand a se indica un diagnostic exact in functie de cele constate initial.
Depanarea problemelor de software se vor rezolva in max 1h.
Problemele legate de Telecomunicatii se rezolva exclusiv prin dialogul cu furnizorul de servii GSM, aici un rol important avandu-l inginerul dedicat desemnat de furnizor. Timp maxim de remediere 24h.
Disfunctionalitati Hardware. Cel mai des intalnite si, de regula, se solutioneaza prin interventia la bordul mijlocului mobil monitorizat. Pana la interventia la bordul vehicului, pe baza datelor prezentate de Pandora 3.0 se poate pune si un diagnostic initial. Astfel, lipsa satelitilor poate avea drept cauze, fie intrarea intr-un subsol ori tunel, fie utilizarea unui dispozitiv care bruiaza frecventa de comunicare cu satelitii. Decuplarea de la alimentare, semnalizata de dispozitivele hardware prevazute cu baterie de back-up, este, deasemenea, semnalizata de Pandora 3.0 putand fi excluse interventiile autorizate asupra montajului. Pentru ca diagnosticul final sa fie unul exact este necesar ca montajul initial, al ansamblului prin care se realizeaza monitorizarea parametrilor, sa fie unul care sa respecte un minim standard de calitate ce include securizarea montajului aparatelor. In cazul in care se constata ca echipamentul hardware este defect se trece la inlocuirea acestuia, fara costuri suplimentare daca echipamentul este in garantie.